++Pengikut Saya++

Thursday, November 25, 2010

Starting Today

Assalamualaikum semua....
Hari ni la bermulanya dunia praktikal aku.... Rase excited, nebes, bercampur baur...hehehe
Biase la, aku nak setat benda baru mesti la macam2 feeling...Mak oi, aku gerak dari umah awal gile... kul 8 dah menapak ke Shah Alam... dah tu setiba aku kt tempat yang dijanjikan, takde orang...yang ade kami 1 kereta ngn pekerja2 Proton yang jalan longlai ke opis mereka... aku setting jam awal sangat ker... Janji kul 9... Tunggu punye tunggu, Akhirnya sampai Cik Shana bersama asben nye mungkin... Belum habis siasat lagi... HAHAHA (kelakar sebab aku dengan 2 pekerja jer ade...)

Aku melangkah masuk ke dalam pintu kaca yang telah siap disekuriti dengan pincode... Aku disambut baik dengan Cik Shana... Rase nebes sangat sebab tak tahu hala tuju nak wat keje ape... Mulanya, Cik Shana kasik intro pasal structure company... Yang aku tahu ade 3 director... Salah 1 nye EN.jamil....yang lagi 2 tu xberapa nak mesra sangat..hehehe

Hati membuak2 nak tahu benda yang baru... Aku diajar buat tender biru.. Hahaha... Takde la, aku belajar ape itu tender? nak fill background subcontrator... Tapi aku tak diberi tahu apakah fungsinya semua ini...? Adakah aku yang patut kemukakan soklan ni?

Nak sambung stori ni... Masa berlalu sangat lambat bagiku... Asik nguap2 jer... Asik tanya jer kakak tu nak wt pe lagi...mesti dia xnk layan aku pasni... Boring nyer... :(







 Ni dia la opis baru bukak aku....nt kite tengok g ye pe perubahan yang ade dalam opis ni lepas 6 bulan...:)


1 comment:

  1. Wow....~~~ Berfacebooking la kalo tak de keje...wiwiwi~~

    ReplyDelete